1 TL’ye Uçak Bileti İsteyen Parmak Kaldırsın!

Biz uygun fiyatlı uçak biletlerini kapmışken size haber vermezsek içimiz rahat etmez! Aranızda 10 Kasım – 10 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul’dan başka bir yere seyahat etmeyi planlayan var mı? Varsa toplanın, zira  AnadoluJet ve İndirim Kodlarım’ın düzenlediği kampanya resmen sizi çağırıyor.

Kampanya boyunca tüm Jetgenç üyeleri indirim kodlarım’dan temin edecekleri sınırlı sayıdaki özel  %30 indirim kodunu edinerek biletlerini daha ucuza alabilirler. İlgilenenler kupon kodlarına tam olarak  buradan ulaşabilir. (Sonra bize nasıl o kadar uygun fiyatlı uçak bileti buluyorsunuz diye soruyorsunuz, tam olarak böyle buluyoruz)

AnadoluJet İndirim Kuponları-21 TL’ye Uçak Bileti başlığını görüp de geldiyseniz hemen ondan da bahsedelim. Seyahatlerini 1-25 Aralık tarihinde yapmak isteyenler için daha da çılgın bir kampanya söz konusu.  Anadolujet ve indirimkodlarım.com  özel kampanya sayfasında seyahat anılarını paylaşıp en fazla beğeni toplayan 5 kişi’yi 1 TL’ye uçuracak! O kadar gezmeye elbet ilginç anılarınız birikmiştir, her gezi dönüşü arkadaşlarınızı anılarınızı dinlemek zorunda bıraktığınızı biliyoruz. Daha fazla kişiyle paylaşıp üstüne 1 TL’ye uçak bileti kazanmak daha iyi bir fikir sanki?

Babil.com’dan  kampanyaya destek var! 1 TL’ye uçak bileti kazanamayanların bize trip atmaması için şunu da şuraya bırakalım: Kampanyaya katılıp 1 TL’ye uçak bileti kazanamayanları babil.com indirim kuponları bekliyor!

Bu arada, tüm bunları gerçekleştirebilmeniz için Pazartesi son gün, elinizi çabuk tutun deriz.

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir