Bumerang Blog Ödülleri’nde En Uzman Site Kategorisinde Birinciyiz!

bumerang ödülleri

Efendim ordan burdan oy rica etmemizden mütevellit, konuyla ilginiz olmasa bile bizim darlamalarımız sonucu bu aralar Hürriyet’in düzenlediği 4. Bumerang Blog Ödülleri ‘nin vuku bulmakta olduğunu görmüşsünüzdür. (Son dönemlerde nedense(!) Osmanlıcayı benimsemeye çalıştığımız için böyle bir giriş yapalım dedik) Sizin desteğiniz ile kategorimizde ilk 10 Blog arasında girdiğimizden söz etmiştik, ancak bu sefer daha sıcak bir gelişme ile karşınızdayız; 1. OLDUK!

Bizi her koşulda destekleyen ailelerimize, OitheBlog’un daha az görünen yüzleri (sanki biz her gün TV’deymişizcesine) tüm anlayamadığımız kodlu modlu işlerle uğraşan Tuğçe Ecer ile olmazsa olmaz yol arkadaşımız, bizim yemeye cesaret edemediğimiz her şeyi yiyerek sizlere konu hakkında bilgi verebilmemiz için adeta bir kobaya dönüştürdüğümüz Cansu Ölmezer’e, bize oy veren, ya da vermeye üşense bile takipçimiz olan herkese binlerce kez teşekkür ederiz.

10676237_10152353924961572_5872078276852720767_n(4)

Not: Ödül gecesi fotoğraflarında heyecandan iğrenç çıktığımız için sizi kendi kontrolümüzde ilerlemiş bir selfie ile selamlıyoruz. Fotoğraf hesap makinesiyla çekmişiz kalitesizliğinde olduğu için kusurumuza bakmayın.

4 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir