BİTMEK BİLMEYEN ZULME VEDA: HAVAALANINDA HIZLI GEÇİŞ

Malta Gezisi

Yılın o dönemi geldi, çalışıyorsanız izinler alındı, öğrenciyseniz “abi benim yerime imza atar mısın” fasılları tamamlandı, tatil vakti geldi. Bavul hazır, komşular kullanmasın diye modemin fişi bile çekildi (yıllardır süregelen müthiş bir tasarruf tekniği…) ve havaalanına doğru yola çıkıldı. Ancak özellikle bayram seyran dönemlerinde bu eylemleri gerçekleştiren tek kişi siz olmadığınız için havaalanına ulaşınca fonda adeta Amerikan romantik komedi filmlerindeki gibi bir “hayalkırıklığı efekti” duyulduysa hiç şaşırmayız. Kalabalık, izdiham, güvenlikten geçmeye çalışmalar, zaman daraldıkça yaşanan gerginlik falan derken o tatil heyecanı resmen yerini acayip bir bunaltı hissine bırakıyor di mi? Başlarım dünyayı görme hevesime de, deniz-güneş-kum üçlüsünün dayanılmaz çekiciliğine de diyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyoruz… Bırakın pasaport kontrolü kuyruğunda önünüzde kaç kişi kaldığını saymaları, boşverin “allahım uçağımın kalkmasına çok az kaldı, ben bu insanlardan nasıl öne geçebilir miyim izni isteyeceğim, bunlar beni linç eder” paniğini…HIZLI GEÇİYORUZ.

Şimdi, tabii ki herkes bu süreci atlatamaz, OitheBlog okuyucuları hariç! Neden bahsediyoruz hemen açıklayalım: Hani havaalanında “aaa şurası boşmuş ya gelin bu sıraya girin” diye arkadaşlarınızı çağırdığınız ve sonra “burası yalnızca TAV Passport kullanıcıları için” cevabını alıp muşmula suratınızla kalabalık sıraya geri döndüğünüz o an var ya, işte eğer CEPTETEB müşterisiyseniz o anları hiç yaşamanıza gerek yok. Çünkü tüm CEPTETEB müşterileri, TAV Passport hızlı geçiş özelliğinden ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyorlar. Hızlı geçiş özellikLERi derken o çoğul ekinin neyi kapsadığını merak edersiniz diye şöyle bir özet geçelim:

*Eğer CEPTETEB müşterisiyseniz İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda hızlı geçiş hakkına sahip oluyorsunuz.

*Sizinle birlikte bir yetişkin daha bu havaalanında hızlı geçiş çilesizliğinden faydalanabiliyor. (kendiniz almayıp arkadaşınızı ikna etmeye çalışmayın, bizi ele güne rezil etmeyin) Eğer yanınızdaki kişi 18 yaşından küçükse zaten direkt sizinle birlikte geçebiliyor.

*CEPTETEB müşterisiyseniz bu uygulamadan ayda 4, yılda 24 kez faydalanabiliyorsunuz. Zaten bir yılda 24 kereden daha fazla seyahat ediyorsanız biz bu blogu bırakalım, bizim yerimize siz blog açın.

* CEPTETEB, havaalanında hızlı geçiş özelliğinin kullanılabilmesi için müşterilerinden ekstra hiçbir şey istemiyor. CEPTETEB müşterisi olmanız yeterli.

Bu konu uzayıp gideceği için biz iyisi mi kampanya detaylarını şuraya bırakalım. Herkese hızlı geçmeler, kuyruktakilerin yanından geçerken el sallayıp gülüşmeyin, genelde agresifleşiyorlar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir