OitheBlog Artık GQ Türkiye’de

Merhaba sevgili OitheBlog okuyucuları merhaba. Sizi Ağustos ayından beri vuku bulmakta olan konudan haberdar etmeyi unuttuğumuzu fark ederek gecikmeli de olsa söyleyelim istedik; OitheBlog artık GQ Türkiye’de. Evet evet bildiğiniz GQ. Evet evet cesika alba’lı falan olan. Başlıkta da gördüğünüz gibi havamızdan geçilmiyor, kendimizden 3. tekil şahıs olarak bahsetmeye bile başladık.

Bu ay Breaking Bad efsanesini bizim gibi unutamayanlar için tüm olayların vuku bulduğu Albuquerque’yi, kralımız Heisenberg’in gözünden gezdik, ilgisini çekenler 2 sayfalık yazımızı GQ Eylül sayısında bulabilir. gq.com.tr için ise “Dikkate Almamanız Gereken X Turist Klişesi” ile komikli şakalı bir başlangıç yaptık. Onun için de şuraya tık tık.

Bilenler bilmeyenlere anlatsın!

gq

 

1 Comment

  • sizin blogu çok severim, ne zaman denk geldim de sık kullanılanlara ekledim bilmiyorum ama eklediğimden itibaren düzenli okurum. eski yazılarınızı elimden geldiğimce okuyorum da bu gq ne iş ya? para, populerlik tamam da gq dergisini hiç mi hiç sevmem. o dergiye fazlasınız siz, dandik çalıntı işlerin olduğu dergiye keşke yazmasaydınız. tanınmamış bi dergi olsa sırf sizin için alır okurdum ama gq’da siz olmanıza rağmen yine almayacağım.
    gq’nun aq.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir